MUŽ ALME KOJA JE SA DECOM SKOČILA U BOJANU PRETIO NJENOJ SESTRI? Žena iznela stravične tvrdnje, ovo je užas!
Egris Arazi, Foto: Printscreen/Društvene mreže

ODMOTAVA SE KLUPKO?

MUŽ ALME KOJA JE SA DECOM SKOČILA U BOJANU PRETIO NJENOJ SESTRI? Žena iznela stravične tvrdnje, ovo je užas!

Ona kaže da je 2. maja želela da prijavi nestanak svoje sestre, ali ju je Ergis zaustavio

Objavljeno: 08:21h

Genta, sestra Alme Arazi koja se zbog nasilja u porodici sa troje dece bacila u reku Bojanu, izjavila je da joj je suprug njene preminule sestre pretio dok su išli da prijave nestanak nje i dece, piše VoxNews.

Almina sestra kaže da joj je Ergis rekao da "ako je njen život boli, da obriše video zapise i fotografije sa njegovom devojkom s njenog telefona".

"Imam činjenice da ju je vređao, pljunuo joj u lice i nazivao je smećem, imam svaku fotografiju svoje sestre koju mi je poslala i rekla mi da ih sačuvam na mom telefonu. Imam slike zeta sa devojkom. Imam video snimak njega u autu sa devojkom. Pokazala sam mu to i čak mi je pretio", rekla je Almina sestra.

Ona kaže da je 2. maja želela da prijavi nestanak svoje sestre, ali ju je Ergis zaustavio.

"Rekla sam mu da ću ga prijaviti, ali mi je zabranio i pretio mi. Uporno sam insistirala da ću zajedno sa svojim sinom otići u Skadar i podneti tužbu jer sam počela da sumnjam da nešto nije u redu. Sumnjala sam, jer mi sestra nije odgovarala na telefon. Insistirala sam na prijavi i on je bio prisiljen da dođe. Kad sam tamo došla, pretio mi je u policiji, rekao mi je "da li te tvoj život boli? Ako te boli život, šta god da imaš na telefonu, ne pokazuj".

Bonus video:

00:09

Ubistvo i samoubistvo u Kaluđerici

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.